Over Alco

Bij Alco Dak- & Bouwmaterialen bent u verzekerd van een professioneel en eerlijk advies en krijgt u altijd een passende oplossing voor uw vraag. Daarnaast bieden we in onze groothandel ook verschillende diensten om u te helpen bij het laden, op maat snijden en vervoeren van uw bestelling:

Onze diensten

Laadservice

Bij een grote bestelling bieden wij u graag een helpende hand. Wij beschikken over verschillende laadruimtes. Geassisteerd door onze heftruck bent u binnen enkele minuten geholpen.

Bezorgservice

Bent u niet in de gelegenheid om de bestelling te vervoeren? Maak dan gebruik van onze bezorgservice voor de levering van uw bestelling aan huis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zaagbank

Alco Dak- & Bouwmaterialen beschikt over een professionele zaagbank en ervaren personeel. U kunt onze zaagbank gebruiken om al uw aangekochte hout op maat te zagen.

Werkkleding advies

Alco Dak- & Bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment aan werk- en veiligheidskleding. Wij zorgen ervoor dat u de juiste werkkleding vindt, in de juiste maat. Daarnaast kunt u bij ons ook uw werkkleding laten bedrukken of borduren met uw eigen merk.

Koffiehoek

Is het druk, of moet u even wachten tot uw producten gereed zijn? Geniet dan van een lekkere kop koffie in onze koffiehoek terwijl u wacht. Deze bieden wij u gratis aan tijdens uw bezoek aan Alco Dak- & Bouwmaterialen.

Contact

Twijfelt u, of heeft u vragen over uw dakdekproject? Neem dan contact op met Alco Dak- & Bouwmaterialen, wij helpen u verder. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of Whatsapp.

Nieuws

Nieuw: Leveren met autolaadkraan
Nieuw: Leveren met autolaadkraan
Nieuw bij Alco! Wij kunnen nu ook uw producten leveren met een autolaadkraan Naast onze standaard levering bieden wij nu ook de mogelijkheid om uw producten te leveren met behulp van een autolaadkraan. De voordelen: Veiliger Bespaar tijd Geen zwaar sleep- en tilwerk Uw materialen meteen op het dak Meer weten? Bel ons voor meer...
Lees meer

Projecten

Bauder groendak gaiazoo (1)
Bauder groendak gaiazoo (2)
Icoapal platdak copy
Monier pannen - Limburgs monument
platdak
https://alcodakmaterialen.nl/wp-content/uploads/2023/04/AlcoDakdekkersbedrijfLogo.png

Neem contact met ons op

Adres
Havikweg 12, 6374 AZ Landgraaf
Email ons
info@alcogroothandel.nl
factuur@alcogroothandel.nl
Bel ons
045 53 25 524
WhatsApp ons
+31 6 57035399

Een kleine greep uit onze merkenAlleen de beste merken voor uw dakdekkersbenodigdheden