Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid Alco Dak- & Bouwmaterialen

Annuleren

Als u uw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden, dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar info@alcogroothandel.nl, met “Annuleren bestelling website” als onderwerp. Is de bestelling al naar u onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zult u de bestelling moeten retourneren. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Retourneren

Als iets niet juist is, of het bevalt toch niet, dan mag u altijd ruilen of het aankoopbedrag terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • Het product dient in dezelfde staat te zijn als bij leveren (niet gebruikt).
  • Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. (Op maat of op verzoek gemaakte producten zijn meestal gepersonaliseerde producten, welke na retour niet meer verkocht kunnen worden.)
  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. In gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@alcogroothandel.nl, met “Retourneren bestelling website” als onderwerp.
  • Geef op de bon of de bijgeleverde retour bon aan of u wilt ruilen. U kunt hierop ook aangeven dat u uw geld retour wilt.
  • Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
  • Bewaar te alle tijden uw verzendbewijs.
Terugstorttermijn

Er wordt gestreefd binnen 7 werkdagen na ontvangst van de e-mail met annulering of retournatie via info@alcogroothandel.nl, het aankoopbedrag terug te storten. Houdt er hierbij rekening mee dat je rekeninggegevens bij ons bekend dienen te zijn, anders zal het terugstorten langer duren.

Ons retouradres:

Alco Dak- & Bouwmaterialen
Havikweg 12
6374 AZ Landgraaf